Velkommen til tidenes FLYTTESALG 12. - 14. april!

Kontakt Høstland as caravansenter

Kjell Høstland
 
Tor Holthe
Delebestilling 
Ståle Skaftnes
Verksted/mottak 

Chat via Facebook

Innbyttekampanje:

Slik mangedobler du vrakpanten

Drømmer du om å starte det nye året med en ny bil, bobil eller campingvogn? Da bør du ta turen innom en av Namsen Autos avdelinger. Frem til 15. februar har vi tidenes største innbyttekampanje, der du får minimum 100.000 kr for din gamle bobil, 33.333 kr for personbil og 35.555 kr for campingvogn.

Torsdag 11. januar sparker vi i gang det nye året med tidenes innbyttekampanje på både personbil, bobil og campingvogn. Kampanjen gjelder alle Namsen Autos avdelinger, både GrongTrondheim og hos Høstland Caravansenter i Skage. (Høstland forhandler kun campingvogner).

- Innbyttekampanjen er et svært gunstig tilbud, og er perfekt dersom kundene har en gammel bruktbil, bobil eller vogn som ikke er verdt stort mer en tradisjonell vrakpant på 3.000 kroner, forteller Erik Sørkilflå, salgsleder hos Namsen Auto i Grong. Leverer du inn ditt gamle kjøretøy hos Namsen Auto i perioden 11. januar til 15. februar får du minimum 100.000 kroner i innbytte av bobil,  minimum 35.555 kroner i innbytte av vogn og minimum 33.333 kroner i innbytte av personbil. I tillegg kjører vi kampanjerente på 3,95% på finansiering hos Santander! Ingen krav til egenkapital.

SE UTVALGET I SKAGE HER:
 > Campingvogner på lager

De eneste forutsetningene for innbytte er at kjøretøyet er registrert, EU-godkjent og ikke har noen skyldige avgifter. Personbiler må også leveres med sommer- og vinterdekk, og bobiler må leveres med sommerdekk. Tilbudet gjelder alle brukte personbiler, bobiler og vogner over 100.000 kroner i utsalgspris. Kampanjen gjelder kjøp av en enhet og innbytte av en enhet, det vil si at det eksempelvis ikke er tillatt med to innbytteobjekter mot en bil, bobil el
Namsen Auto i Grong og Trondheim tilbyr et bredt utvalg av personbiler i ulike prisklasser og størrelser. Leverer du inn din gamle bil mellom 11. januar og 15. februar gir vi deg minimum 33.333 kroner i innbytte!
Nøyaktig kvalitetssikring 
Forhandlerkjeden Namsen Auto har noen av landets mest moderne bil- og caravanverksteder, og alle enheter gjennomgår nøyaktige og detaljerte kvalitetssikringer før de legges ut for salg.
 
- Vi er et solid firma med ivrige medarbeidere, som står på langt utover vanlig arbeidstid for å gjøre kundene våre mest mulig fornøyd. I verkstedet vårt utbedrer vi feil og mangler på stort sett alle typer kjøretøy. Alle våre personbiler selges verkstedkontrollert, utbedret for feil og selvfølgelig med bruktbilgaranti, avslutter Sørkilflå.
Er du på jakt etter en ny bobil til årets campingsesong? Leverer du inn din gamle bobil Namsen Auto i Grong eller Trondheim får du minimum 100.000 kroner i innbytte! Tilbudet gjelder fra 11. januar til 15. februar.
Et bredt utvalg
- Et stort utvalg av modeller og merker er et av våre fortrinn. Når det gjelder personbil har vi muligheten til å tilby kundene våre alle typer personbiler, til markedets beste priser, enten det er BMW eller Toyota. Våre to forhandlere i Grong og Trondheim er også godkjente forhandlere av anerkjente bobilmerker som Adria, Carado, Kabe, Bürstner, Laika, LMC, Sun Living, Ole Einar Bjørndalens førstevalg Niesmann Bischoff og ikke minst Hymer, Norges mest solgte bobilmerke de siste tre årene. Hos Høstland Caravansenter i Skage tilbyr vi et solid utvalg av campingvogner fra kvalitetsmerkene Adria og Kabe. Her finner man alt fra små kjørevogner, til romslige vogner for hele familien, forteller Sørkilflå.
Aktuelt