Velkommen til tidenes FLYTTESALG 12. - 14. april!

Kontakt Høstland as caravansenter

Kjell Høstland
 
Tor Holthe
Delebestilling 
Ståle Skaftnes
Verksted/mottak 

Chat via Facebook

Adria Adora:

Lekker flerbruksvogn

Er du på jakt etter en romslig og moderne campingvogn? Adria Adora er en prisbelønt vognserie fra et av Nordens ledende varemerker. Med sitt særegne panoramavindu og unike løsninger er Adora en lekker multivogn, egnet til bruk hele året.

I en campingvogn er alle detaljer avgjørende, og hver eneste centimeter teller. Adrias unike panoramavindu er standard på de fleste vognene i serien og gir en helt unik romfølelse i oppholdsrommet. Campingvognene byr på praktiske løsninger og mye plass. Man kan gjerne si at Adria Adora er inngangsporten for de som vil ha en god helårsvogn. Den kan brukes både sommer og vinter, og har Alde sentralvarme og elektrisk gulvvarme som standard.
Ethvert Adria-kjøretøy er nøye designet, utviklet og testet for å garantere sikkerhet, komfort og fornøyelse på veien. 
Topp ytelse
Adora serien har vegger og tak av glassfiber, som gjør det lett å vaske vognene utvendig. Det blir derfor lettere og billigere å reparere vognen ved eventuelle skader. Hver eneste vogn er designet for å sikre topp ytelse og høy kvalitet. Samtlige vinduer og dører er integrert i karosseriet for optimalt naturlig lys, ventilasjon, privatsfære og sikkerhet.
Adria smarte interiør-løsninger har masse lagringsplass og integrerte funksjoner. 
Ny familievogn
2018-nyhetene har som smått begynt å komme på lager hos norske forhandlere, og nye Adria Adora 573 PT er en av dem. Dette er en utmerket helårsvogn for familier, med hele syv sengeplasser til store og små. Alle rommene kan deles, slik at man enkelt kan stenge av soveavdelingen når barna legger seg om kvelden.  Den nye modellen har selvsagt Adrias unike panorama-takvindu og et svært godt varmesystem. Vognen har også atskilt dusj og toalett, samt et praktisk kjøkken med store skuffer og mye skapplass.
Adria produserer de fleste møblene til sine campingvogner selv, og kvalitetskontrollerer produksjonen under hele prosessen.
Suveren garanti
Adria tilbyr en rekke unike løsninger, som Smart Kitchen, ergonomiske baderom med hotellstandard, et bredt utvalg av sengeløsninger, optimal og fleksibel lagring og selvsagt Adrias unike panorama-takvindu. Adrias produkter leveres med en garanti som er best i sin klasse, med et nettverk på over 400 profesjonelle Adria-forhandlere, både innen- og utenfor Europas grenser. Forhandlernettet støttes også av en reservedeltjeneste og kundetjeneste i verdensklasse.
Aktuelt